News
Loading...

VIDEO: NA KLINICI U TUZLI ROĐENA JE BEBA ĐAVO I HELIKOPTER JE DOŠAO TE…




ČUDO U TUZLI: “ŠEJTANOV DUH JE JOŠ U ZGRADI I ZGRADA SE OD NEČISTIH SILA MORA OSLOBODITI, DA NAM SE NE BI DECA RAĐALA SAKATA I BOLESNA”, KAŽE NEDŽAD BEŠLAGIĆ!
Pred kraj prošlog meseca, jedan bosanski list je pisao o šokantnom događaju u Tuzli. Rođena je beba-đavo! Da podsetimo, Mirsadu Hajrić, staru 27 godina, u noći između 25. i 26. jula, u tuzlansko porodilište dovezla je patrola Hitne pomoći. Mirsada je u porodilište stigla oko 23 sata, 25. jula, a porođaj je započeo tačno u ponoć i trajao sve do jutra. Kada je beba napokon ugledala svet, lekari i babice su, videvši je, zamalo presvisnuli od straha! Rođena je beba-đavo!
Beba je na rođenju bila teška 4666 grama. Cifra 666 je, kao što se zna, simbol satane. Naravno, zaključak da je rođena beba-đavo nije izveden iz simbolike njene težine, već iz fizičkog izgleda bebe: njena koža je u potpunosti jarko-crvene boje, uši su joj dugačke i špicaste, ima izuzetno krupne crvene oči bez dužica, a rođena je sa već izraslim špicastim zubima i dugačkim noktima! Na leđima je vidljiva izraslina u predelu repne kosti, što navodi na zaključak da je moguće da će joj na tom mestu izrasti rep. Sasvim dovoljno fizičkih karakteristika kako bi se zaključilo da je reč o đavolskom detetu. To su zaključili i lekari, ali i pripadnici FMUP-a Bosne i Hercegovine. Pao je dogovor da se beba skloni od očiju javnosti, a da se majci kaže da je dete rođeno mrtvo. Tako je i bilo, a ubrzo je čaršijom krenula priča…

Pogledaj te video koji je snimila medicinska sestra :




controls
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentari :

Objavi komentar