News
Loading...

STRAVIČNO SVJEDOČENJE BOŠNJAČKOG LOGORAŠA: Arkan je Cecu dovodio u logor… Pogledajte šta je ona radila dok je Arkan tukao logoraše…



Zločinac Željko Raznatović Arkan je Svetlanu Ražnatović Cecu dovodio u logor Šukrijina kuća u Banja Luci gdje smo bili zarobljeni, provocirao nas i tukao na njene oči, izjavio je ekskluzivno za bh. novinsku agenciju Patria (NAP) Ismet Svraka logoraš iz Prijedora.

Zajedno sa trojicom saboraca iz 17. viteške krajiške brigade, Zaimom Smajićem iz Ključa, Džemalom Uzeirovićem iz Bosanskog Novog i Esadom Agičićem iz Banje Luke, 29. septembra 1995. godine zarobljen je na Manjači, nakon čega su odvedeni u logor u Banja Luku.

Njihovo zarobljavanje je zabilježeno na snimku koji je objavljen na internet stranci YouTube na kojem se vidi i njihov razgovor sa Arkanom. Pogledajte snimak:





controls
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 komentari :

  1. JA MRZIM IZ DUSE ARKANA I CECU. ALI STE PRETERALI SA OVIM LAZIMA BEZ PODLOGE POSLE 20 GODINA.SVAKA STRANA IMALA JE SVOG "PATRIOTU" KOJI JE SA SVOJIM PARAVOJNIM BUDALAMA ZEDNIH KRVI HARAO UBIJAO KRAO I PALIO I CINIO DELA NEDOSTOJNA LJUDIMA.

    OdgovoriIzbriši
  2. Bas mi zao jadnih islamista

    OdgovoriIzbriši