News
Loading...

NA NASTUPU SELME BAJRAMI U SARAJEVU: Zaplesao i Edin Džeko, pjevačicu zakitio i novčanicama…



Nedavno je u restoranu “Bosna”, na Ilidži gostovala naša najpopularnija pjevačica, Selma Bajrami.

Žena sirena se vratila jača nego ikada, te je svojom isklesanom figurom, atraktivnim stajlingom pokazala da joj malo koja pjevačica može parirati, te da je još uvijek broj jedan na estradi kako glasom tako i stasom.

Slavilo se do ranih jutarnjih sati, a restoran odavno nije bio puniji. Tražila se stolica više, pa oni koji nisu stigli rezervirati mjesto, ostali su uskraćeni za odličnu feštu kakvu samo Selma zna napraviti.
Tokom cijele večeri, pored svojih starih hitova, pjevačica je promovirala i pjesme s novog albuma “Tijelo bez duše”. Sve pjesme gosti restorana horski su pjevali sa Selmom, koja nije krila oduševljenje, pa je neke hitove čak ponavljala i po nekoliko puta.

Pored brojnih gostiju, te večeri osim Selme glavna atrakcija bio je i naš proslavljeni nogometaš, Edin Džeko, koji se opustio, zaplesao i svako malo naručivao pjesme, od njegove kako je kazao omiljene pjevačice. Poznato je da je naš Dijamnt široke ruke, ali nažalost ovaj put nismo uspjeli vidjeti sa koliko je novčanica “zakitio” Sirenu?

VIDEO:





controls
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentari :

Objavi komentar