News
Loading...

ZARADITE: Za ova dobro plaćena zanimanja vam je neophodan samo kurs!

Više nije toliko teško pronaći adekvatan posao, za koji ste kvalifikovani. Postoje poslovi za koje vam nije potrebna fakultetska diploma. Potrebno je osnovno znanje, koje možete da steknete i na različitim kursevima.


1. Grafički dizajner
Grafički dizajn se koristi svuda – reklame, web sajtovi, logoi firmi, knjige, časopisi, kompjuterske igrice… Sa znanjem Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a možeš da radiš za bilo koju firmu u zemlji ili inostranstvu, pokreneš sopstveni posao ili obezbediš dodatnu zaradu. Ovo je zabavan i unosan posao, koji je lako razgranati.
2. Administrator društvenih mreža
Kreativna i u potpunosti praktična obuka. Za samo 4 nedelje moguće je naučiti kako se koriste društvene mreže kao izvor zarade. Moguće je raditi u kancelariji ili od kuće. Honorari za vođenje marketing kampanje na Fejsbuku kreću se od 400 do 500 evra.
3. Poslovni sekretar/office menadžer
Nijedna firma danas ne može postati ni opstati bez poslovnog sekretara. Zato je to zanimanje među najtraženijima, sada i u budućnosti. Za kratko vreme steknite visokopraktična znanja, za koja bi inače bilo potrebno višegodišnje radno iskustvo. Plate polsovnih sekretara iznose oko 400 evra.
4. Organizator važnih događaja
Event planiranje predstavlja svojevrsnu industriju koja se poslednjih 10-15 godina brzo razvija i čiji značaj postaje sve veći, a vrednost se meri milionima. Proces planiranja, organizacije i realizacije jednog događaja (manifestacije, koncerta, konferencije, kongresa, seminara, rođendana, jubileja, modne revije, promocije, sajma …) je složen, zato je ovaj posao dobro plaćen i dosta tražen.
5. Naučite da pravite dobre Gugl reklame
Google Adwords je do sada najbolji sistem reklamiranja na internetu. Ukoliko savladate ovu traženu i prilično plaćenu veštinu – naučićete da pravite efektne naslove Gugl reklama, neodoljive ponude, da pravilno birate ključne reči, da uspešno licitirate cene reklama, da upravljate marketing budžetima firmi… I imaćete veoma dobro plaćeni posao.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentari :

Objavi komentar