News
Loading...

VIDEO: SKANDALOZNO-Pronađena raskomadana tijela šestero djece, policija traga za ocem

Oskrnavljena tijela najvjerovatnije šestero djece pronađena su jučer u porodičnom stanu u ruskom gradu Njižni Novgorod.


U stanu je živjela porodica sa šestero mališana koji se nisu pojavili u obdaništu još od 25. jula. Radnici vrtića su nakon dugog odsustva obavijestili policiju koja je prilikom dolaska u zgradu zatekla zaključana vrata. Nakon nasilnog ulaska kroz prozor pronađeni su komadi tijela.

"Komšije su potvrdile da su oca djece vidjeli u ponedjeljak kako odlazi u nepoznatom pravcu", rekao je jedan od predstavnika Tužilaštva. Policija trenutno radi na lociranju oca, kao i na određivanju tačnog broja pronađenih tijela.


controls Policija sumnja da je ubistvo počinio 51-godišji otac Oleg Belov, te za njim intenzivno traga. Nezvanični podaci govore kako su dijelovi tijela pronađeni u šest plastičnih kesa.

"To nisu bila tijela, to su bili samo ostaci. Prema preliminarnim analizama, postoji mogućnost i da je među ubijenima majka djece koja je vjerovatno bila trudna", rekao je neimenovani policijski izvor za ruski Interfax.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentari :

Objavi komentar