News
Loading...

(VIDEO):Majka ugušila tri sina jer je muž ignorisao njihovu kćerku...



Jedna Amerikanka u utorak je prijavila policiji da njen sin Noah ne diše, a onda nekoliko sati kasnije je priznala da je ubila i druga dva sina jer je njen suprug ignorisao njihovu kćerku.
Brittany Pilkington je optužena za trostruko ubistvo, saopćila je policija Bellafontane.
Najmlađi Noah je imao tri mjeseca, u aprilu je ubijen četverogodišnji Gavin, a i Niall je imao tri mjeseca kad je umro u julu 2014.
Iz policije su kazali da je majka bila mirna kad je prijavila da njen sin Noah ne diše i smireno je odgovarala na pitanja. Dječak je proglašen mrtvim u bolnici.
Tužitelj William Goslee izjavio je da je razgovarao sa Pilkington i da je ona priznala ubistvo sve troje djece koje je ugušila stavivši im deku preko glave.
– Rekla je da je na taj način štitila svoju kćerku koju otac nije volio kao sinove, rekao je Goslee.




controls

Trogodišnja kćerka Haily odvela je socijalna služba, a policija još istražuje šta se tačno dogodilo s Niallijem i Gavinom. U svakom od slučajeva njihov otac Joseph Pilkington nalazio ih je mrtve kad bi dolazio s posla.
Ujak od Brittany Jose Skaggs rekao je da su Noah i Haily bili u domu za dječiju skrb nakon Gavinove smrti, ali da su vraćeni ovog mjeseca roditeljima.
– Zašto biste vratili djecu kad je dječak upravo umro , a roditelji se nalaze usred istrage, zapitao se Skaggs.
Jedan komšija je rekao da je u slučaju smrti Gavina u aprilu otac plakao, a majka je bila hladna i ponašala se kao da se ništa nije dogodoilo.


controls
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentari :

Objavi komentar