News
Loading...

ŠOKANTAN VIDEO POTRESAO BALKAN: Tri tinejdžerke brutalno tuku svoju školsku drugaricu…


Stanovnike Kruševca u Srbiji je šokirao video snimak na kojem se vidi kako tri učenice prvog razreda Hemijske škole u ovom gradu tuku svoju školsku drugaricu.
Brutalnom događaju posmatrao je veliki broj učenika, ali niko nije pomogao djevojci koju su šutirali dok je ležala na zemlji.
– Nemoj da je čupaš! Nabodi je pesnicom! – čuje se kako posmatrači savjetuju crvenokosu djevojku dok ona lijevom pesnicom udara u glavu tinejdžerku sa kovrdžavom, crnom kosom. Snimak traje više od minut, i na njemu se, pored četiri učesnice okršaja, vidi i brojna publika.
Kako beogradski “Blic” doznaje, povod da tinejdžerke zakažu obračun bilo je verbalno prepucavanje koje je započelo prvog dana školske godine.
Napadnuta djevojka je zadobila je povredu nosa i hematom ispod oka i još se nalazi u bolnici.
– Informaciju o povrijeđenoj ženskoj, maloljetnoj osobi dobili smo iz Službe hitne pomoći. Odmah smo prikupili potrebne informacije i identifikovali aktere – rekli su u policiji.



controls
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentari :

Objavi komentar