News
Loading...

OVO OBAVEZNO POGLEDAJTE: Kad bi izbio treći svjetski rat, ovo su najnesigurnije zemlje…

Bilo da je riječ o njihovim naftnim rezervama, geostrateškom položaju, ili naprosto stanju vojske i naoružanja, 10 zemalja u svijetu u posebno je `nezgodnom` položaju…
Na YouTubeu pojavio se jedan zanimljivi uradak naziva `10 najnesigurnijih zemalja u slučaju Trećeg svjetskog rata`. Iako se na tu temu već mnogo toga govorilo i pisalo, u ovom slučaju je zanimljivo vidjeti koji su razlozi nesigurnosti. Također, lista zemalja koja je objavljena, za mnoge je dosta iznenađujuća. Naime, među nesigurnim zemljama spominju se SAD, Rusija, a pomalo nestvaran podatak je da se na prvom mjestu nalazi, ni manje ni više, već naftom bogata Saudijska Arabija. Upravo zbog toga, ovu listu ipak treba ipak razmatrati s dozom rezerve.


Cijela lista zemalja, od 10. mjesta prema prvom: Izrael, Rusija, Velika Britanija, Kina, SAD, Njemačka, Južna Koreja, Liberija, Solomonski otoci, Saudijska Arabija.
Video:





controls
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentari :

Objavi komentar