News
Loading...

TAKMIČARKA IZVRIJEĐALA ŽIRI GRANDA: Pogledajte šta su joj uradili pa je žestoko reagovala…

Ja imam nastupe i pevam 12 godina, bila je nezadovoljna Danijela Ranđelović...

Danijela Ranđelović (32) iz Bačkog Jarka učestvola je u Zvezdama Granda i žiriju se predstavila pesmom "Pričaj mi pričaj". Međutim, nije zadovoljila strogi kriterijum i nije prošla dalje. To je takmičarku veoma naljutilo.
"To što se nekolicini ne sviđa kako pevam ne znači da ne valjam jer ja imam nastupe i pevam 12 godina", bila je nezadovoljna takmičarka, što je najviše pogodilo Acu Lukasa.

"Ne da nije dobro, nego očajno. Ovo ne zadovolja kriterijume ove nekolicine. Treba da imaš poštovanje prema žiriju koji imaju svoju karijeru, koju ti nećeš imati", rekao je Lukas.

"Aco, nemoj mnogo da se ljutiš", pokušala je malo ublaži Danijela.

"Mnogo si me naljutila. To je nevaspitanje i nepoštovanje prema ovom žiriju i nikada nećeš biti kopetentna kao ovaj žiri", bio je ljut Aca.

"Žao mi je "Ja se tebi izvinjavam što nisi bila dobra i zadovoljila naše kriterijume", dodala je Zorica koju su takođe pogodile reči ove takmičarke.

"Slika je jedno a ton je drugo. Moraš više poraditi na tonu, slika ti je sasvim u redu", rekao je Bosanac.

U bekstejdžu je Danijela pokušala da malo ublaži svoju ishitrenu reakciju. "On se meni ne sviđa, ja se njemu ne sviđa", rekla je Danijela.što nisi prošla", rekao je Šaban Šaulić.
Pogledajte:
controls
Share on Google Plus

About Balkan News

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentari :

Objavi komentar