News
Loading...

NAJVEĆA TAJNA BIVŠE JUGOSLAVIJE: Pogledajte šta su Tito i UDBA krili od napaćenog naroda…



- Letilica u obliku diska u novembru 1966. iznad sela Otočec ob Krki u Jugoslaviji izgubila je kontrolu, a zatim udarila u zemlju i eksplodirala. Iz olupina je izvučeno djelimično spaljeno tijelo vanzemaljca, koje je zatim prevezeno u Beograd, na VMA, gdje je urađena obdukcija. Autopsiju su radili hirurg Andrej Zoboli i patolozi Nikola Julić i Zoran Federić, a cijela procedura je snimljena. Fotografije autopsije sačuvao je nećak jednog od ljekara, pisalo je kraj fotografija kad su se pojavile na internetu 2011.

Na trominutnom snimku obdukcije čuje se samo buka kamere i vidi se kako ljekari detaljno ispituju sve dijelove tijela vanzemaljca.
Odmah su usljedile i druge priče - da je tijelo vanzemaljca vidio i lično Josip Broz Tito, kao i da je pripadnicima Udbe naredio da ni po koju cijenu ne dozvole da informacije o posjetiocu procure.
Ispovest autora
Istrage novinara na VMA i u tajnim službama pokazale su da  postoje  dokumenti o toj obdukciji, kao i da su pomenuti ljekari to radili. Ispitujući porijeklo videa, umjesto Slovenca Andreja Zobola otkriven je Italijan Andre Zoboli, koji ima veoma zanimljivu priču o nastanku snimka.


Zapis koji je izazvao pomamu... Muškarci u belim mantilima precizno seciraju svaki deo tela svemirca

Pogledajte video:





controls
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentari :

Objavi komentar