News
Loading...

(VIDEO) Tajni saveznik Izraela i Amerike: Ova muslimska država ubija milione muslimana širom svijeta!



Opće je poznato da islamski svijet djeluje kao geopolitička cjelina i da su ideološko sektaške razlike sunijsko-šitsko-vehabijske koje predstavljaju Turska, Iran i Saudijska Arabija, jedina prepreka jednoj velikoj islamskoj federaciji, kakvu su zagovarali mnogi veliki islamski mislioci, pa i Alija Izetbegović, zapravo najveći zidovi i prepreke jedinstvu islamskih naroda (ummeta). Protivnici snage takvog “islamskog okeana” su veoma vješto forsirali, kreirali i sponzorirali te razlike, a potom i međumuslimanske (sektaške) ratove.

Doda li se ovoj viziji notorna činjenica da sve militantne grupacije, koje su masovno prerasle i metastazirale u terorističke mreže od Talibana, Al Qaide, Šebaba, Boko Harama, Nusre, do ISIL-a, imaju i ispovijedaju isključivo selefističko (vehabijsko) učenje, onda više niko na svijetu ne može amnestirati Saudijsku Arabiju od odgovrnosti za izopačenu ideologiju koja svakodnevno čini svirepa zvjerstva na Bliskom istoku nad svojom (sa)braćom sunitima i šiitima.

VIDEO(18+):




Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentari :

Objavi komentar