News
Loading...

Ima li on x faktor? Je li Amel zaslužio pobijediti u showu?

Nakon spektakularnog nastupa u finalu 'X Factor Adrije' pobijedio je Amel Ćurić. Slažete li se da je on zaslužio pobijediti ili mislite kako je Bobi Mojsovski bio bolji?



Kandidat Massima Savića bio je presretan nakon pobjede u showu, a poslije proglašenja rekao je kako je još u bootcampu mislio da će u finalu biti s Bobijem Mojsovskim. Obojica su briljirala u superfinalu, a pobjedu je na kraju ipak odnio Amel Ćurić
Bobi, koji je bio kandidat Aleksandre Kovač, dobio je odlične komentare žirija za svoj nastup, a sam Amel na kraju je otkrio da je Makedonca mučio bronhitis te je priznao da ne zna kakav bi rezultat bio na kraju da mu je suparnik bio sasvim zdrav. Žiri je ustanovio i da je to što su njih dvojica bili u finalu pokazatelj da je publika sa svojim glasovima bila u pravu. Mislite li vi da je Amel zasluženo pobijedio ili ipak mislite da je Bobi taj koji ima x faktor?
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentari :

Objavi komentar