News
Loading...

TEST: Kojim putem želite da idete dalje u životu?

TEST: Kojim putem želite da idete dalje u životu?TEST: Kojim putem želite da idete dalje u životu?













1. Vaš put je put oslobađanja.
Vi ste osoba kojoj treba mnogo prostora, želite slobodu kako biste stvari odrađivali na svoj način. Preferirate životne puteve koje ste sami raskrčili i napravili, a uvek imate više opcija. Nikada ne želite da budete sputani i ograničeni. Vrlo ste nezavisni, ponekad i buntovni, ali ne volite sukobe s drugima. Radije ćete se mirno odupreti. Ne volite žurbu, volite vreme za uživanje u životu. Ponekad ste čak i prezauzeti hedonizmom.
2. Vaš put je put privatnosti.
Volite da putujete sami, razmišljate, analizirate, donosite zaključke. Težite ugodnom životnom putu u kojem ima mesta samo za jednog. Naravno, otvoreni ste i za druge ljude, ali vam je na prvom mestu posvećenost sebi i svojim ciljevima. Originalni ste i pronicljivi, svet gledate na poseban način. Često i drugi imaju koristi od vaših saveta i razmišljanja. Može se reći da ste usamljenik, ali kada to želite vrlo ste dobro povezani s ljudima i imate mnogo razumevanja za druge.
3. Vaš put je živopisan.
Vi ste veoma privlačna i angažovana osoba i želite sve da isprobate. Vaš san je da vam život bude ispunjen bojama, uzbuđenjima i lepotom… Za vas je čar života put, a ne destinacija. Radoznali ste i uvek želite da saznate više. Uvek započinjete prvi razgovor i imate mnogo pitanja. Duhoviti ste i sa izraženom inteligencijom i ljudi se uvek smeju u vašem društvu.
4. Vaš put je uzbudljiv.
Uvek idete napred u životu, čak i ako ulazite u nepoznato. Ne marite za posledice, njima se bavite kasnije. Vi težite nepredvidivosti u životu, možda čak i stvarima koje bi druge uplašile. Privlači vas sve što je nepoznato, volite da prkosite pravilima i često ste nemarni. Uglavnom vas prati sreća. Spontani ste i neprestano tragate za novim uzbuđenjima – želite da iskoristite vreme koje vam je dato.
5. Vaš put je put stabilnosti.
Vi ste u večnoj potrazi za mirom i niste prezahtevni. Vrlo ste sadržajna osoba, ali ponekad jednostavno ne želite da se potrudite. Za vas je savršen život onaj bez velikih briga i opterećenja, siguran i prijatan. Volite da znate u šta se upuštate i kad god je to moguće odaberete lakše izbore. Život je dovoljno težak da biste se vi bavili teškim odlukama i situacijama. Stabilni ste i znate podržati okolinu. Poznati ste po svojoj doslednosti.
6. Vaš put je put tišine.
Cenite samoću u svim područjima života. Može da prođe mnogo vremena, a da vi ni ne osetite da ste bili sami. Volite mir i tišinu. Želite da upijete sve lepo iz prirode i života, tražite značaj u svemu što vas okružuje. Ne volite gužvu, ali volite ljude. Cenite autentične odnose i duboke, smislene razgovore.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentari :

Objavi komentar