News
Loading...

U Banja Luci i Brckom VRANJESU poručili da je prešao granice





Na nekoliko lokacija u Banja Luci polijepljeni su plakati sa prekriženim likom bosanskohercegovačkog fudbalskog reprezentativca Ognjena Vranješa, s porukom “Ognjene izdajice, prešao si granice”



S druge strane, slični plakati mogu se vidjeti i na ulicama Brčkog ali sa porukom “Ognjen Vranješ persona non grata” (nepoželjna osoba).
Ove aktivnosti uslijedile su nakon što je izašlo na vidjelo da je mladi reprezentativac na unutrašnjoj strani lijeve ruke istetovirao granice RS-a, a zatim je doradio tetovažu i pretvorio je u sat.
No, dok su jedni to pripisivali njegovoj mladosti i nepromišljenosti, drugi su mu zamjerili i poručili da mu je “sat otkucao” kao što su uradili BH Fanaticosi na utakmici 12. juna u Zenici dižući transparent.
Vranješ im je putem FB kazao da njegov sat nije otkucao, a u izjavi za Dnevni avaz prije nekoliko dana kazao je da nije razmišljao kada je uradio tu tetovažu i nije imao objašnjenja zašto je to napravio.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentari :

Objavi komentar