News
Loading...

Teroristi upali u Palatu Srbije: Rafalna paljba odjekivala Beogradom! (VIDEO)

Sa zadnje strane Palate Srbija čuli su se i škripa automobilskih guma i policijske sirene - ali samo u scenariju napada terorista na zaštićenu osobu, kojim su specijalne jedinice Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova pokazale da su dorasle svakoj potencijalnoj opasnosti koja prijeti susjednoj zemlji, prenosi Dnevni.net



Generalna proba za veliku antiterorističku vježbu specijalnih jedinica Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova ``Štit`` uspješno je održana danas na više lokacija u Beogradu.

Više stotina pripadnika Bataljona za protivteroristička dejstva ``Sokolovi``, Bataljona vojne policije specijalne namjene ``Kobre``, 204. vazduhoplovne birgade, Garde, Rečne flotile, Žandarmerije i Bezbednosnoinformativne agencije danas su doveli do tančina akcije oslobađanja talaca i zaštite važnih ličnosti čime će sutra, u 11 sati, prikazati građanima Srbije kod Palate Srbija da je država odlučna u borbi protiv terorizma.
(Dnevni.net)
POGLEDAJTE VIDEO:




controls
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 komentari :